ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι στόχοι της διαπραγματευτικής ομάδας δεν επιτεύχθηκαν. Η κυβέρνηση δεν πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει, δήλωσε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Θα ευχόμουν να κλείσει η αξιολόγηση στις 20 Μαρτίου, αλλά επειδή εγώ παρακολουθώ τον Πρωθυπουργό, έχει πει διάφορες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν εξαιρετικά άτοπος ο τρόπος που παρουσιάστηκε στην Βουλή για να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται ότι του έχει γίνει εφιάλτης», είπε επίσης η Τομεάρχης Οικονομικών και Ανάπτυξης της ΝΔ,Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αφού ανέφερε μια σειρά από ανοιχτά μέτωπα για τα οποία, όπως είπε, δεν έχει δοθεί λύση από την Κυβέρνηση, επεσήμανε ότι «ο τρόπος που διαπραγματεύτηκαν δεν απέδωσε και δεν πέτυχαν κανέναν από τους σκοπούς τους στο Eurogroup.
Θεωρεί ότι εμείς οι Έλληνες και όσοι τον ακούμε τρώμε κουτόχορτο» ανέφερε υπογραμμίζοντας πως «η αντιπολίτευση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια εποχή νομίζει ότι την κάνουμε και εμείς», είπε ακόμη η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:
«Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Σόιμπλε το σχέδιο της εξόδου από την κρίση. Εμείς πιστεύουμε ότι τα πλεονάσματα πρέπει να πάνε στο 2% και να μειωθούν οι φόροι. Και έχει αρχίσει να γίνεται η μείωση των πλεονασμάτων γιατί η ΝΔ το έχει βάλει ως πρώτο στόχο. Έρχεται ο κ. Τσίπρας και λέει ούτε ένα ευρώ λιτότητα. Όταν μειωθεί το αφορολόγητο γίνονται οι άνθρωποι πλουσιότεροι;» .
«Η ΝΔ δεν πάει άσχημα. Ντάμπλ σκορ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις», υπογράμμισε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
























































