ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κιμούλης, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης με αιχμή τον ορισμό του Γιώργου Κιμούλη ως προέδρου του Δ.Σ. του ΚΠΙΣΝ διατυπώνει το Ποτάμι, καταγγέλλοντας ότι το Ίδρυμα χρησιμοποιείται για το «βόλεμα κολλητών».
«Δυστυχώς, η κυβέρνηση με την τοποθέτηση του Γιώργου Κιμούλη στην κεφαλή του Ιδρύματος, ακολουθεί τη συνήθη πρακτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τοποθετούν ημέτερους και δίνει έναν έντονα κομματικό χαρακτήρα σε ένα κέντρο πολιτισμού, που θα έπρεπε να εκφράζει και να αντιπροσωπεύει ολόκληρη την κοινωνία» αναφέρει ο Τομέας Πολιτισμού του Ποταμιού σε ανακοίνωσή του.
Η επιλογή αυτή, σύμφωνα με το Ποτάμι, «επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους εκείνων που ανησυχούσαν για την τύχη του Κέντρου όταν πέρασε στα χέρια του Δημοσίου».
«Ο κ. Κιμούλης πήρε κομματική μετάταξη από την Επιτροπή για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Γιατί μόνο με κομματική μετάταξη θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε μια θέση που απαιτεί υψηλά προσόντα management, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ως μάνατζερ δικής του εταιρείας έχει καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές και χρέη στο Δημόσιο», επισημαίνει το κόμμα, για να καταλήξει:
«Το ερώτημα είναι: με τι κριτήρια επιλέγει η κυβέρνηση; Δεν υπάρχουν άλλοι κατάλληλοι που μπορεί να προκύψουν από ανοιχτές διαδικασίες; Προφανώς υπάρχουν κάποια γραμμάτια σε συγκεκριμένους ανθρώπους που πρέπει να εξοφληθούν».
























































