ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καλιφόρνια, Σεξουαλική Αποπλάνηση,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε επιδημία έχουν εξελιχθεί στις ΗΠΑ οι υποθέσεις αποπλάνησης ανήλικων μαθητών από ώριμες γυναίκες (συχνά καθηγήτριές τους), ωστόσο η περίπτωση της 42χρονης Mary Frances Fletcher από την Καλιφόρνια ξεχωρίζει.
Κι αυτό γιατί τα θύματα ήταν τρία, όχι ένα, και η δράστιδα φέρεται να είχε ταυτόχρονη ερωτική επαφή και με τα τρία αγόρια.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η 42χρονη γνώρισε τους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της σχολικής ομάδας του Λυκείου Mount Shasta στην Καλιφόρνια. Η ίδια συνεργαζόταν με τον φωτογράφο και πιστεύεται ότι προσέγγισε με αυτόν τον τρόπο τα θύματά της.
Όπως δήλωσε στη New York Post o Εισαγγελέας της κομητείας Σισκίγιου, προτεραιότητα για το γραφείο του αποτελεί να μην παραβιαστεί το ιδιωτικό απόρρητο των θυμάτων.
«Μίλησα με κάποιους από τους νεαρούς. Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι αυτές οι υποθέσεις είναι αρκετά ευαίσθητες. Τα άτομα αυτής της ηλικίας δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμα για αυτού του είδους τις σχέσεις, αν και η λέξη “σχέση” είναι λάθος όταν χρησιμοποιείται για τη σεξουαλική αλληλεπίδραση με έναν ενήλικα».
Η Fletcher αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων, ενώ η δίκη της έχει οριστεί για τις 22 Μαρτίου.























































