ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε από ανακοπή σε ηλικία 54 ετών
Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» - Οι διευκρινήσεις του Ισραήλ
41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόβλημα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, ο οποίος ταξίδεψε προχθές Τετάρτη στην Κούβα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Όπως έγινε γνωστό, ο Βολιβιανός πρόεδρος πάσχει από ιογενή λοίμωξη στις φωνητικές του χορδές.
Η κατάσταση της υγείας πάντως του 57χρονου Μοράλες, ο οποίος παραμένει στην Αβάνα, δεν προκαλεί ανησυχία και η πρόβλεψη των γιατρών για την πορεία της είναι θετική, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη, ο αντιπρόεδρος της χώρας Άλβαρο Γκαρσία.
Η αναχώρησή του για την Κούβα, σύμμαχο της Βολιβίας, ανακοινώθηκε από τον υπουργό Προεδρίας Ρενέ Μαρτίνες.
«Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων είναι καθησυχαστικά, δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε» για τον πρόεδρο Μοράλες, διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος Γκαρσία.
«Η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή, δεν υπάρχουν επιπλοκές στα εσωτερικά όργανα, πρόκειται για έναν ιό, θα θεραπευτεί», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει για ποιον ιό πρόκειται.
Ο Γκαρσία συμπλήρωσε ότι με ιατρική εντολή ο Μοράλες θα ξεκουραστεί για τέσσερις ως πέντε ημέρες.























































