ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ουκρανία,


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Νίκος Δένδιας για τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα»: Ψυχική και πνευματική ανισορροπία
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουκρανία θέλει να φτιάξει πολεμικό ναυτικό, αφού εκείνο που είχε στην Κριμαία αποσκίρτησε και πήγε στη Ρωσία, αλλά επειδή οι παραγγελίες καινούργιων πλοίων και πολυέξοδες είναι και αργούν να παραδοθούν, οι Ουκρανοί ψάχνουν να αγοράσουν μεταχειρισμένα καράβια.
Σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα, το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας προσανατολίζεται να αγοράσει πολεμικά πλοία από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, τα οποία προορίζονται για παροπλισμό.
Ο επικεφαλής του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού, Ιγκόρ Βοροσένκο, σε δήλωσή του προς τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι είναι μια θετική σκέψη για το Κίεβο, αφού η χώρα θα μπορέσει να συμφωνήσει σε ένα σύστημα ευνοϊκών πληρωμών.
Ο Βοροσένκο δήλωσε ότι μια ομάδα αξιωματικών των ναυτικών δυνάμεων της Ουκρανίας πήγε στο εξωτερικό για αυτό το σκοπό.
«Δεν μπορώ να δώσω τα ονόματα της χώρας, δεν έχω κανένα δικαίωμα σε αυτό. Μελετάται. Θα στείλουμε μια δεύτερη ομάδα τον Σεπτέμβριο», είπε.
Ο Βοροσένκο πρόσθεσε ότι η αγορά πλοίων τα οποία πρόκειται να αποσυρθούν, θα έλυνε, ίσως, το πρόβλημα του ουκρανικού στόλου.























































