Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές το 2017 για να μην καταλήξει σαν το ΠΑΣΟΚ στο 4%

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές το 2017 για να μην καταλήξει σαν το ΠΑΣΟΚ στο 4%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είναι εξουσιομανείς και ψεύτες αυτοί που μας κυβερνούν, θα γίνουν διπλές εκλογές εντός του 2017 και η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει συμφωνία για να συγκυβερνήσουν, ήταν μεταξύ άλλων τα όσα ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Βόλου.

Ο κ. Λεβέντης πάντως πιστεύει, όπως είπε, ότι θα υπάρξει αξιολόγηση καθώς η κυβέρνηση θα υπογράψει ό,τι ζητήσουν οι δανειστές, αλλά τα προβλήματα και οι αντιδράσεις θα εμφανιστούν αμέσως μετά, τόσο στη Βουλή, όσο και στην κοινωνία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «οι 153 του κυβερνητικού μετώπου τα ψηφίζουν για να παραμένουν στην εξουσία αλλά τα μέτρα είναι ασήκωτα. Ο κ. Τσίπρας είπε ένα ψέμα για το θέμα αυτό, πως με ό,τι μας επιβαρύνουν θα μας το δίνουν. Αυτά είναι ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αν μείνει στην εξουσία ο κ. Τσίπρας θα βλέπει τη δημοσκοπική του κατάσταση να καταρρέει και έτσι θα γίνουν εκλογές πολύ γρήγορα, γιατί φαντάζομαι πως δεν θα θέλει να καταλήξει σαν τη Γεννηματά με 4%. Θα οδηγήσει άμεσα σε εκλογές τη χώρα για να μην καταντήσει όπως το ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...