ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Σοκάρει η Κατερίνα Νοτοπούλου: Πρακτικά, δεν ακούω, διαβάζω τα χείλη
Μεγάλη Παρασκευή: Τι ώρα θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ
Ρούτε προς ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους: Ο Τραμπ απαιτεί δεσμεύσεις για το Ορμούζ εντός ημερών
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την εξόντωση του γραμματέα του ηγέτη της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό
Νετανιάχου: «Θα συνεχίσουμε να πλήττουμε τη Χεζμπολάχ με δύναμη, ακρίβεια και αποφασιστικότητα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεδριάζει το πρωί της Δευτέρας, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η «σκιώδης κυβέρνηση» της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος του κόμματος, κατά την ομιλία του, αναμένεται να δώσει το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής και τις νέες κατευθυντήριες «γραμμές» προς τους αρμόδιους τομεάρχες.
Σύμφωνα με πηγές από την Πειραιώς, το αίτημα για εκλογές παραμένει στο τραπέζι, αλλά αποσυνδέεται από την αξιολόγηση, η οποία, σύμφωνα με τη Ν.Δ., «πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν, με τον καλύτερο τρόπο και με το μικρότερο κόστος για την οικονομία και τους πολίτες».
Σε κάθε περίπτωση, η ηγεσία του κόμματος εκτιμά ότι η μέχρι στιγμής εξέλιξη της διαπραγμάτευσης δικαιώνει τις προβλέψεις της, καθώς «η καθυστέρηση, την οποία έκανε η κυβέρνηση για εσωκομματικούς λόγους, εξέθρεψε τις υπερβολικές σε πολλά σημεία, απαιτήσεις των δανειστών».
Οι ίδιες πηγές επαναλαμβάνουν ότι η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει το δημοσιονομικό πακέτο, ενώ όσον αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές, θα τις εξετάσεις και ενδεχομένως, θα στηρίξει ορισμένες.
Η αλλαγή αυτή στη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη προφανώς είναι το αποτέλεσμα του εσωκομματικού πολέμου που μαίνεται στη ΝΔ και έχει αρχίσει να εκδηλώνεται έντονα μετά τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη και άλλων στελεχών, όπως η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα.
























































