Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεννηματά: Εθνικός στόχος να κρατήσουμε τους νέους στη χώρα

Γεννηματά: Εθνικός στόχος να κρατήσουμε τους νέους στη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Ακούμε και ενθαρρύνουμε τον γνήσιο, αυθεντικό λόγο των νέων ανθρώπων και όχι τον λόγο του δήθεν νέου, μεταμφιεσμένου παρελθόντος» τόνισε η Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση της Νέας Γενιάς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «σήμερα έχουν τον λόγο οι νέοι άνθρωποι, από την εκπαίδευση, την παραγωγή, την αγροτιά, τους επιστημονικούς κι επαγγελματικούς χώρους, με φρέσκιες ιδέες, δημιουργική αμφισβήτηση, όνειρα για μια κοινωνία ίσων δυνατοτήτων». Τάχθηκε δε, υπέρ της ανανέωσης παντού – «στις πολιτικές μας, στις πρακτικές μας, στο στελεχιακό μας δυναμικό. Σήμερα είναι μόνο η αρχή.

Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο έντονη και δυναμική. Με δημιουργία αυτόνομων δικτύων των νέων ανθρώπων, με την ενίσχυση των πρωτοβουλιών τους σ’ όλους τους τομείς. Το μέλλον τους ανήκει. Είμαστε στο πλευρό τους. Ο νέος εθνικός στόχος είναι για εμάς να κρατήσουμε τους νέους στο τόπο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για «προοδευτική ανανέωση χωρίς επετηρίδες, αγκυλώσεις και εμμονές». Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, υποστήριξε ότι «οι λογικές της επετηρίδας δεν είναι ούτε σύγχρονες ούτε προοδευτικές. Η επετηρίδα τελείωσε στην εκπαίδευση, έφθασε η ώρα να τελειώσει και στην πολιτική. Δεν μπορεί ένας τριαντάρης να αντιμετωπίζεται ισότιμα στο εξωτερικό και ως “παιδί” στην χώρα μας. Αυτή είναι μια βαθιά συντηρητική αντίληψη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Όλα τα ονόματα

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...