Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο σκάνδαλο για Φιγιόν: Παρέλειψε να δηλώσει δάνειο που έλαβε το 2013

Νέο σκάνδαλο για Φιγιόν: Παρέλειψε να δηλώσει δάνειο που έλαβε το 2013
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Δάνεια, Φρανσουά Φιγιόν,

Ο Φρανσουά Φιγιόν, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία της Γαλλίας, έλαβε το 2013 ένα άτοκο δάνειο ύψους 50.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Μαρκ Λαντρέτ ντε Λασαριέρ, το οποίο δεν δήλωσε στις αρμόδιες αρχές, υποστηρίζει η σατιρική εφημερίδα Canard Enchaine στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη.

Ο Φιγιόν “δεν έκρινε σκόπιμο” να δηλώσει αυτά τα 50.000 ευρώ στο πόθεν έσχες του που υποβάλλεται στην Ανώτατη Αρχή Διαφάνειας της Δημόσιας Ζωής, γράφει η εφημερίδα.

Ο δικηγόρος του Φιγιόν Αντονέν Λεβί είπε στην εφημερίδα ότι το δάνειο αυτό αποπληρώθηκε στο σύνολό του.

Ο Μαρκ Λαντρέτ ντε Λασαριέρ είναι ο πρόεδρος του περιοδικού Revue des deux Mondes που φέρεται ότι είχε προσλάβει τη σύζυγο του Φιγιόν, Πενελόπ, ως λογοτεχνική σύμβουλο την περίοδο 2012-13.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΕΚΠΟΙΖΩ: Ο Άρειος Πάγος δικαιώνει τους «κόκκινους» δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη – Τι αλλάζει

Φαραντούρης για απόφαση Αρείου Πάγου για κόκκινα δάνεια: «Νίκησε το δίκαιο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr