ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βρυξέλλες, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νέα Δημοκρατία, Φωτογραφίες,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε… γνώριμα στέκια επανήλθε μετά από χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς: Βρέθηκε στις Βρυξέλλες για να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση για την ανάπτυξη.
Ο πρώην πρωθυπουργός είχε κληθεί στην εκδήλωση με τίτλο «Θεµατικά µουσεία: Ευκαιρίες για τουρισµό και ανάπτυξη», που διοργανώνει στο Ευρωκοινοβούλιο η ευρωβουλευτής της Ν.∆. Ελίζα Βόζεµπεργκ.



Κεντρική οµιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η Σοφία Στάικου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύµατος της Τράπεζας Πειραιώς. Χαιρετισµούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόµµατος, Εστέµπαν Γκονζάλες Πονς. Στην εκδήλωση μίλησε και ο καθηγητής του Πανεπιστηµίου Αθηνών και επιστηµονικός σύµβουλος του Πολιτιστικού Ιδρύµατος της Πειραιώς Κ. Καρτάλης.
Ο Αντώνης Σαµαράς είναι µέλος του προεδρείου του επίσηµου think tank του ΕΛΚ, που φέρει το όνοµα του Βίλφριντ Μαρτένς.
























































