ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Δημοσκόπηση Metron: Κάτω από το 25% η ΝΔ που ο Μητσοτάκης έχει θέσει ως όριο για αλλαγή ηγεσίας
Πολύνεκρη επίθεση σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
Η Αίγυπτος είπε στην Τουρκία να... ρίξει το ψευδομνημόνιο με τη Λιβύη στα σκουπίδια
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 26% η ΝΔ, 14,5% η ΕΛ.Α.Σ, 11% το ΠΑΣΟΚ - Η ακρίβεια καθορίζει την ψήφο
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το staff level agreement (τεχνική συμφωνία) έχει σχεδόν συμφωνηθεί», δήλωσε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, στο Χίλτον. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι είναι απολύτως βέβαιος ότι θα υπάρχει έως το Eurogroup της 20ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει «κλείσει» το δημοσιονομικό κομμάτι και το ΔΝΤ έχει αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό το 2018. Πρόσθεσε δε ότι οι συζητήσεις αφορούν τώρα στα μέτρα- αντίμετρα και στα εργασιακά (σ.σ. το staff level agreement δεν αναμένεται να συμπεριλαμβάνει τα μέτρα -αντίμετρα για το 2019).
Σχετικά με τη διαδικασία, ο κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε πως είναι πιθανόν να παραμείνουν και αύριο στην Αθήνα τα κλιμάκια των θεσμών. Το ζήτημα αυτό συζητούν αυτήν την ώρα, καθώς υπάρχει ένα διάλειμμα μιας ώρας, για να επικοινωνήσουν οι επικεφαλής των κλιμακίων με τους προϊσταμένους τους στο εξωτερικό.
























































