Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Η δήθεν αντιμνημονιακή πολιτική οδηγεί σε αδιέξοδα

Κουτσούμπας: Η δήθεν αντιμνημονιακή πολιτική οδηγεί σε αδιέξοδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για δήθεν αντιμνημονιακή πολιτική έκανε λόγο ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, η οποία οδηγεί σε αδιέξοδα και τόνισε πως “δεν υπάρχει φως στο τούνελ με την ευρωενωσιακή στρατηγική”.

Υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “κλασικό αστικό κόμμα”, ενώ τόνισε ότι “και όσοι, εδώ και πολλά χρόνια στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ και συμμετείχαν στην ολιγόμηνη πρώτη κυβερνητική θητεία έχουν τεράστιες ευθύνες και απέδωσε τη στάση τους σε αυταπάτες, αντιφάσεις και αδιέξοδη σκέψη”.

“Δεν υπάρχει φως στο τούνελ με την ευρωενωσιακή στρατηγική καθώς και σε χώρες που δεν εφαρμόζεται μνημόνιο, όπως η Γαλλία η οποία έχει και ισχυρή καπιταλιστική οικονομία, εφαρμόζονται και διευρύνονται πολιτικές σε βάρος των εργαζόμενων”, επεσήμανε ο Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας πως “χρειάζεται μια μεγάλη λαϊκή συμφωνία για αλλαγή της οικονομίας”.

“Οι αλλαγές δεν είναι τόσο απλές”, υποστήριξε για να τονίσει πως “θα πρέπει να υπάρχει, σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο, ανάλογη κίνηση σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σλοβακία: Ακριβότερη η βενζίνη για αλλοδαπούς οδηγούς και αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Άθλιες συνθήκες στη δίκη για τα Τέμπη: Επιχειρήθηκε να δικαστούν τα θύματα αντί οι κατηγορούμενοι

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...