ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για εμπαιγμό κατηγορεί η ΝΔ τον Τσίπρα: Πέτυχε ως ψεύτης, απέτυχε ως πρωθυπουργός

Για εμπαιγμό κατηγορεί η ΝΔ τον Τσίπρα: Πέτυχε ως ψεύτης, απέτυχε ως πρωθυπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο κ. Τσίπρας, με όσα λέει για την αξιολόγηση, την ποσοτική χαλάρωση και τα μέτρα για το χρέος, συνεχίζει την τακτική του εμπαιγμού» αναφέρει η ΝΔ, σχολιάζοντας το σημερινό άρθρο του πρωθυπουργού στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Είναι ο ίδιος που διακήρυσσε, κατ’ επανάληψη, ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα έκλεινε μέσα στον περασμένο χρόνο. Είναι ο ίδιος που διαβεβαίωνε, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στη ρύθμιση του χρέους. Είναι ο ίδιος που τοποθετούσε, τον περασμένο Οκτώβριο, την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης στις αρχές του 2017. Είναι ο ίδιος που, με άρθρο του στην ίδια εφημερίδα, τον περασμένο Νοέμβριο, διαβεβαίωνε πως όλα αυτά θα γίνονταν έγκαιρα. Δυστυχώς για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας πέτυχε ως ψεύτης, αλλά απέτυχε ως πρωθυπουργός» σημειώνει η ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»

Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα

Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»

Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για… «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...