ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Ο λαός πεινάει κι ο πρώην ΠΑΣΟΚος Πιερρακάκης εξαπολύει τους γύπες στους δανειολήπτες
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Ο Νίκος Δένδιας στη Βοστώνη - Τι υπογράφει, με ποιους θα συναντηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωρά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, αποφάσισε ότι στο τέλος της χρονιάς θα δωρίσει τον μισθό του (400.000 δολάρια), σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.
Ο Λευκός Οίκος θα αποφασίσει ποια φιλανθρωπική οργάνωση είναι η κατάλληλη για να λάβει την «ευγενική χορηγία» του Aμερικανού προέδρου ο οποίος, βάσει νόμου, υποχρεούται να λάβει τουλάχιστον ένα δολάριο το χρόνο από τον προεδρικό μισθό.
Ο Τραμπ πριν αναλάβει την εξουσία είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο CBS ότι δεν θα δεχθεί τον προεδρικό του μισθό, αλλά μετά την έναρξη της προεδρίας του δεν είχε αναφερθεί ξανά στο γεγονός.
Μετά από αναφορές πολλών μέσων ενημέρωσης στο θέμα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο Αμερικανός πρόεδρος σκοπεύει να τηρήσει την προεκλογική του υπόσχεση και να δωρίσει τον προεδρικό του μισθό σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου αστειευόμενος είπε προς τους δημοσιογράφους πως οι ίδιοι θα μπορούσαν «για λόγους διαφάνειας» να συνδράμουν στην προσπάθεια ανεύρεσης του σωστού ιδρύματος.























































