Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαϊκή οργή κατά Φιγιόν: Το 75% των Γάλλων δεν τον θέλει υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές

Λαϊκή οργή κατά Φιγιόν: Το 75% των Γάλλων δεν τον θέλει υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία απαιτεί από τον Φρανσουά Φιγιόν το 75% των Γάλλων ψηφοφόρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Odoxa που δημοσιεύεται σήμερα Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, εννέα στους δέκα Γάλλους θεωρούν ότι ο κεντροδεξιός υποψήφιος δεν είναι έντιμος, ενώ περί τρία τέταρτα θεωρούν ότι δεν είναι «πειστικός».

Ως γνωστόν, σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας βρισκεται δικαστική έρευνα για κατάχρηση δημοσίου χρήματος μετά τις κατηγορίες για αμοιβές ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ της συζύγου και των παιδιών του για πλασματική απασχόληση.

Ο Φιγιόν χάνει συνεχώς έδαφος από τον Ιανουάριο απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους, την υποψήφια του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν και τον ανεξάρτητο κεντρώο υποψήφιο Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, ο Φιγιόν αναμένεται ότι θα αποκλεισθεί από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 23 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Ο Λίβανος συγκροτεί αντιπροσωπεία για ενδεχόμενες συνομιλίες με το Ισραήλ – Διαψεύδει η Γαλλία την ύπαρξη σχεδίου εκεχειρίας

Η Γαλλία εμμένει στις προτάσεις για το Oρμούζ – Διαψεύδει τις μυστικές συνομιλίες με το Ιράν, αναφέρουν πηγές

Ιρανικό drone σκότωσε Γάλλο στρατιώτη στο ιρακινό Κουρδιστάν

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr