ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ωραιόκαστρο: Βρέθηκε και δεύτερη απανθρακωμένη σορός - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για “διπλό παιχνίδι” στο ζήτημα της Βόρειας Κορέας κατηγόρησε την Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με μήνυμά του στο Twitter.
«Η Βόρεια Κορέα συμπεριφέρεται πολύ άσχημα. “Παίζει” με τις ΗΠΑ εδώ και χρόνια. Η Κίνα έχει κάνει ελάχιστα για να βοηθήσει!», υποστήριξε.
Σημειώνεται ότι η Κίνα ψηφίζει υπέρ των κυρώσεων κατά της Πιονγιάνγκ στο Συμβούλιο Ασφαλείας, αλλά διατηρεί μαζί της εμπορικές σχέσεις και θεωρείται ο μόνος μεγάλος εταίρος του καθεστώτος του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σήμερα Παρασκευή, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Νότια Κορέα, υποστήριξε ότι κάθε ενδεχόμενο είναι πλέον ανοικτό για το θέμα της Βόρειας Κορέας, επισημαίνοντας ότι θα τεθεί στο τραπέζι ακόμα και η πιθανότητα στρατιωτικής δράσης.























































