ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Γραφείο Πρωθυπουργού, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Πιέρ Μοσκοβισί,


















































Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με 75% αποφάσισε πολιτική συμπόρευση με ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται σε υψηλότατο επίπεδο στις Βρυξέλλες, με στόχο μια συνολική συμφωνία”, σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, προειδοποιώντας εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν θα δικαιωθεί η “διαρκής επένδυση του στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων”.
Στο σχόλιο που εξέδωσε, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού ασκεί έντονη κριτική στη ΝΔ για την ανακοίνωση της σχετικά με το Eurogroup, κατηγορώντας τη ότι λειτούργησε ξανά “υπονομευτικά”.
Αναφέρει ειδικότερα ότι “μετά τη λήξη των εργασιών του σημερινού Eurogroup, τόσο ο πρόεδρός του κ. Ντάισελμπλουμ, όσο και ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Μοσκοβισί, επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ισχυρή πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης, για μια συνολική συμφωνία”.
Ωστόσο, “λίγα λεπτά αργότερα, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έσπευσαν με ανακοίνωση να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά, επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στην ελληνική πλευρά”.
“Αντιλαμβανόμαστε ότι η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων. Τον προειδοποιούμε για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δικαιωθεί”, υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, για να σημειώσει ολοκληρώνοντας:
“Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται σε υψηλότατο επίπεδο στις Βρυξέλλες, με στόχο μια συνολική συμφωνία”.
























































