ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αίγυπτος ξέσκισε την Τουρκία και τον κωλοτούμπα Σαντάμ Χάφταρ της Κυρηναϊκής: «Το μνημόνιο [Τουρκίας-Λιβύης] είναι απολύτως άκυρο και ανυπόστατο»
Το Ισραήλ καταδίκασε την απόφαση της λιβυκής Βουλής να επικυρώσει το ανυπόστατο μνημόνιο Τουρκίας-Τρίπολης - Καυτά ερωτήματα για την άτιμη
Κάλας σε Φιντάν: «Το τουρκολυβικό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών»
Ο Νίκος Δένδιας στη Βοστώνη - Τι υπογράφει, με ποιους θα συναντηθεί
Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ για στημένα παιχνίδια - Έγιναν συλλήψεις παραγόντων και διαιτητών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Αρχές στη Γερμανία θα προχωρήσουν στην απέλαση δύο ανδρών, που έχουν γεννηθεί στη χώρα από αλλοδαπούς γονείς και οι οποίοι κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση.
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους απόφαση που λαμβάνουν οι γερμανικές Αρχές.
Οι δύο άνδρες, ένας 27χρονος Αλγερινός και ένας 22χρονος Νιγηριανός, που έχουν χαρακτηριστεί «επικίνδυνοι», συνελήφθησαν στις 9 Φεβρουαρίου με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση.
Στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας στα σπίτια τους, στην πόλη Γκέτινγκεν της κεντρικής Γερμανίας, βρέθηκαν ένα όπλο και μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους.
Οι δύο άνδρες τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση, ωστόσο δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Το δικαστήριο δεν προχώρησε τη νομική διαδικασία σε βάρος τους καθώς αποφάσισε ότι ακόμη κι αν οι δύο ύποπτοι είχαν αναφερθεί στην πιθανότητα να διαπράξουν τρομοκρατική επίθεση, δεν είχαν αποφασίσει τίποτε συγκεκριμένο.
Ωστόσο, ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας, ο Μπόρις Πιστόριους, αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαδικασία απέλασής τους, εναντίον της οποίας άσκησαν έφεση ενώπιον του διοικητικού ομοσπονδιακού δικαστηρίου, το οποίο τελικά επικύρωσε την απέλασή τους.
Ο Πιστόριους πρόσθεσε ότι οι άνδρες θα απελαθούν το συντομότερο δυνατό και σίγουρα πριν τα μέσα Απριλίου.























































