ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Αλ Κάιντα, Αφγανιστάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Χάος στην Αλβανία: Βίαια επεισόδια με 120 τραυματίες – Επιθέσεις στο γραφείο του Ράμα και υπουργεία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αμερικανική αεροπορική επιδρομή, που εξετέλεσε μη επανδρωμένο αεροσκάφος, στόχευσε και εξολόθρευσε ένα από τα ηγετικά στελέχη της Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Νεκρός είναι ο Καρί Γιασίν, εμίρης της Αλ Κάιντα, που κατηγορείται ότι, μεταξύ άλλων, συμμετείχε στην πολύνεκρη επίθεση σε λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα κρίκετ της Σρι Λάνκα το 2009.
Με ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας υπογράμμισε ότι η επίθεση έγινε στις 19 Μαρτίου στην επαρχία Πακτίκα και σκότωσε τον Καρί Γιασίν «γνωστό ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα», που έχει δεσμούς με την οργάνωση Τεχρέκ-ε-Ταλιμπάν του Πακιστάν.
Όπως σημειώνεται, ο Γιασίν φέρεται να ευθυνόταν για μια βομβιστική επίθεση το 2008 σε ένα ξενοδοχείο στο Πακιστάν, που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς, ανάμεσα τους δύο Αμερικανούς πολίτες.























































