ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Νέα Υόρκη, Ντόναλντ Τραμπ, Ουάσιγκτον,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάλεσμα σε επιχειρηματίες της ομογένειας από τις ΗΠΑ, απηύθυνε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, να στηρίξουν με επενδύσεις την Ελλάδα σ αυτήν την κρίσιμη περίοδο για την χώρα που δίνει μάχη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την έξοδο από την κρίση.
Ο κ. Μίχαλος στο πλαίσιο της επίσκεψης του σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον, όπου συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, στο Λευκό Οίκο, παρουσία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τόσο με ομογενείς επιχειρηματίες , όσο και με αξιωματούχους της νέας Αμερικανικής κυβέρνησης.
Όπως τους επεσήμανε ο κ. Μίχαλος η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις σε σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, ο τομέας των τροφίμων, η παιδεία, η υγεία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται σημαντικές μεταρρυθμίσεις που αν συνεχιστούν και ολοκληρωθούν θα διευκολύνουν σημαντικά την επιχειρηματική δραστηριότητα.
Οι αμερικανοί αξιωματούχοι, όπως τονίζει ο κ. Μίχαλος, άκουσαν με ενδιαφέρον τις ελληνικές προτάσεις για επενδύσεις και εξέφρασαν την θετική τους άποψη για την Ελλάδα τονίζοντας ότι και σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο οι ΗΠΑ πάντα είχαν και θα συνεχίσουν να έχουν έντονο ενδιαφέρον.
Στην Νέα Υόρκη ο κ. Μίχαλος είχε επαφές με ομογενείς επιχειρηματίες τους οποίους και προσκάλεσε στην Ελλάδα προκειμένου να επισκεφθούν τα Επιμελητήρια της χώρας και να γνωρίσουν από κοντά και ανά περιοχή τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν και τις δυνατότητες για συνεργασία με τις ελληνικές επιχειρήσεις.























































