ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρότατη επίθεση στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά εξαπολύει το Ποτάμι, με αφορμή την προσχώρηση του Κώστα Μπαργιώτα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Συγκεκριμένα, την κατηγορεί ότι εξαγοράζει βουλευτές, υπογραμμίζοντας:
«Σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου. Στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη. Εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν “επιστρέψουμε στα πράγματα”».
Το Ποτάμι επιτίθεται παράλληλα και στον Κ. Μπαργιώτα:
«Όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή, ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές, ειδικά από αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν “το παλιό, το ΠΑΣΟΚ , τη Γεννήματα”, ειδικά από αυτούς που τους έλεγαν τον Σεπτέμβρη “όλοι για έναν και ένας για όλους” χωρίς να τους λένε ότι το ένας για όλους θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μια καλή πρόταση μεταγραφής».
Καταλήγοντας επισημαίνει ότι η τελευταία πρόταση είναι αποσπάσματα σημερινών αναρτήσεων Λαρισαίων, «ένας μακρύς κατάλογος απογοητευμένων πολιτών».
























































