Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γιούνκερ άρχισε τις “ειρωνείες” στον Τραμπ – Προφανώς το “γατάκι” έχει άγνοια κινδύνου

Ο Γιούνκερ άρχισε τις “ειρωνείες” στον Τραμπ – Προφανώς το “γατάκι” έχει άγνοια κινδύνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ υποσχέθηκε από τη Βαλέτα της Μάλτας ότι θα ενθαρρύνει το Οχάιο ή το Τέξας να αποσχιστούν από τις ΗΠΑ, εάν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεχίσει να επιδεικνύει δημοσίως την ικανοποίησή του για το Brexit.

Ενώπιον των συμμετεχόντων στη Σύνοδο του κεντροδεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), ο κ. Γιούνκερ μίλησε χλευαστικά για τις χώρες που χαίρονται για το Brexit, με πρώτες τις ΗΠΑ.

Σε αυτήν την χώρα «ο πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος διατυπώνει την ικανοποίησή του βλέποντας τη Βρετανία να εξέρχεται» από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επισήμανε ο πρόεδρος της Κομισιόν στη σύνοδο που άρχισε την Τετάρτη στη Μάλτα, η οποία ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της Ε.Ε.

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: «Το Brexit δεν είναι το τέλος»

«Εάν συνεχίσει έτσι, θα ενθαρρύνω το Οχάιο και το Τέξας να αποσχιστούν από τις ΗΠΑ» συμπλήρωσε, σύμφωνα με τη μετάφραση των δηλώσεών του, τις οποίες έκανε στη γερμανική γλώσσα.

«Το Brexit δεν είναι το τέλος όλων, όμως εμείς πρέπει από αυτό να αρχίσουμε κάτι καινούργιο, που θα είναι ισχυρότερο και καλύτερο», είπε επιπλέον ο κ. Γιούνκερ, αυτήν την φορά μιλώντας στη γαλλική γλώσσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας – Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ

Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ

Το ασήμι σε ιστορικό υψηλό – Ξεπέρασε τα 60 δολάρια ανά ουγγιά

Καρυστιανού-Φαραντούρης στις Βρυξέλλες για άρθρο 86: Να προχωρήσουν οι διώξεις για ΤΕΜΠΗ και ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr