ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Ασημακοπούλου, Νέα Δημοκρατία,


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η CIA συγκρότησε μυστικά ειδική ομάδα για την άσκηση πιέσεων με στόχο την αλλαγή καθεστώτος στην Κούβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ανάγκη άμεσης προσφυγής στις κάλπες επιμένει η βουλευτής της Ν.Δ., Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σημειώνοντας με νόημα, ότι «δεν υπάρχει κοινό πεδίο συνεννόησης, εκτός αν ο κ. Τσίπρας θέλει να συνεννοηθούμε για το πότε θα γίνουν εκλογές».
Κατά την ίδια, το αίτημα για εκλογές δεν είναι κομματικό αλλά εθνικό, ενώ κατηγορεί τα μέλη της κυβέρνησης ότι «το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατήσουν τις καρέκλες τους».
«Η κυβέρνηση δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους εταίρους μας» προσθέσει, σε συνέντευξή της στο ΑΜΠΕ, και αποδίδει τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης στην ιδεοληψία και την ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Στο ίδιο πλαίσιο, καθιστά αναγκαία την αλλαγή του μίγματος της δημοσιονομικής πολιτικής, προτάσσοντας τη μείωση των φόρων, την εμπροσθοβαρή υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και την προσέλκυση επενδύσεων.
























































