ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η άδοξη κατάληξη του κυριακάτικου δείπνου Αναστασιάδη – Ακιντζί, δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Μουσταφά Ακιντζί, Τουρκοκύπριος κατοχικός ηγέτης, υπακούοντας ασφαλώς στις εντολές της Άγκυρας, απαιτεί από την ηγεσία της ανεξάρτητης Κυπριακής Δημοκρατίας, την ταπείνωσή της.
Έτσι έχει χαρακτηρίσει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, την ενδεχόμενη ανάκληση, από την Κυπριακή Βουλή, της προηγούμενης απόφασής της, για εισαγωγή των σχετικών με το «ενωτικό» δημοψήφισμα του 1950 γεγονότων, ως διδακτέας ύλης, στα σχολεία.
Αυτή την εξωφρενική, αποικιακού χαρακτήρα απαίτηση, έχει προβάλει ο κ. Ακιντζί, ως όρο για να επανέλθει στις συνομιλίες.
Η κρίσιμη συνεδρίαση της Κυπριακής Βουλής, έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή. Και δεν φαίνεται ότι θα κάνει πίσω η Κυπριακή Βουλή. Έτσι κι αλλιώς η Άγκυρα απαγορεύει στον Ακιντζί να προχωρήσει σε συμφωνία για το Κυπριακό.























































