ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Καθαρισμός οικοπέδων: 10 πρακτικές οδηγίες της ΠΟΜΙΔΑ μετά τη λήξη της προθεσμίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα για τις μεγάλες γεωπολιτικές διεθνείς εξελίξεις και σε σχέση με την Ελλάδα.
Με κύριο θέμα τα φλέγοντα ζητήματα της ελληνικής πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, υπό το πρίσμα των σοβαρών περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, θα μιλήσει στις 10 Απριλίου 2017, στις 19.00 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αίθουσα «Ερμής» – 6ος όροφος) ο υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, αναφέρει σχετική ανακοίνωση της πατριωτικής Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, στην οποία πρόεδρος είναι ο Νίκος Κοτζιάς.
Με τις εξελίξεις στο Κυπριακό να “τρέχουν”, στον απόηχο της επίσκεψης του Έλληνα ΥΠΕΞ στην Ουάσιγκτον και την τουρκική “νευρικότητα” να βρίσκεται σε εξέλιξη εν όψει του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου στην Τουρκία, η ομιλία του Νίκου Κοτζιά αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ήδη αξιολογείται από διεθνείς κύκλους ως μεγάλης ιστορικής, πολιτικής και γεωπολιτικής σημασίας.
























































