Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν σε Νετανιάχου: Είναι απαράδεκτο να κατηγορείτε τη Συρία δίχως αποδείξεις

Πούτιν σε Νετανιάχου: Είναι απαράδεκτο να κατηγορείτε τη Συρία δίχως αποδείξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανέφερε, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, ότι είναι απαράδεκτο να επιρρίπτονται αβάσιμες κατηγορίες εναντίον του οποιουδήποτε, όσον αφορά το περιστατικό που συνέβη στην συριακή επαρχία Ιντλίμπ, πριν διεξαχθεί διεθνής έρευνα.

«Έγινε ανταλλαγή απόψεων με αφορμή το περιστατικό με την χρήση χημικών όπλων που συνέβη στις 4 Απριλίου στην συριακή επαρχία Ιντλίμπ», ανέφερε το Κρεμλίνο, προσθέτοντας ότι «ο Βλ. Πούτιν υπογράμμισε ιδιαίτερα ότι είναι απαράδεκτο να επιρρίπτονται κατηγορίες εναντίον του οποιουδήποτε πριν γίνει μια λεπτομερής και αμερόληπτη διεθνής έρευνα».

Η τηλεφωνική επικοινωνία των κ.κ. Πούτιν και Νετανιάχου πραγματοποιήθηκε μετά τις δηλώσεις τις οποίες έκανε νωρίτερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν, ο οποίος δήλωσε ότι είναι «100%» σίγουρος ότι ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ διέταξε προσωπικά τη χημική επίθεση στη Χαν Σεϊχούν, από την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 86 άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»

Σύμβουλος Ανώτατου Ηγέτη Ιράν: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι την αποζημίωση του Ιράν

Οι εξελίξεις μετά την αναβολή των πληγμάτων κατά των ιρανικών ενεργειακών υποδομών από τον Τραμπ

Η στρατηγική εξόδου: Ο Τραμπ ορίζει την 9η Απριλίου ως ημερομηνία-στόχο για τη λήξη του πολέμου με το Ιράν

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr