ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρένο στα στοιχήματα για το reality Survivor έβαλε την Παρασκευή με ανακοίνωση της η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).
Η Επιτροπή σημειώνεται πως είχε στείλει από τις 31/3 επιστολή προς όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών, έτσι ώστε να σταματήσουν να προσφέρουν στοιχηματισμό επί γεγονότων της τηλεοπτικής εκπομπής «Survivor», εάν και εφόσον παρείχαν σχετικά στοιχήματα.
Μετά την παρέμβαση της Ε.Ε.Ε.Π. υπήρξε άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους, οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιαδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι.
Η Επιτροπή στην ανακοίνωση της υπογραμμίζει «η Ε.Ε.Ε.Π. ασκεί τα ελεγκτικά και εποπτικά της καθήκοντα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με σκοπό την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την τήρηση των κανόνων και την αξιοπιστία των στοιχηματικών γεγονότων».























































