ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σόιμπλε: Θέλουμε ισχυρή, φιλοευρωπαϊκή Γαλλία για να κρατήσουμε ενωμένη την Ε.Ε.

Σόιμπλε: Θέλουμε ισχυρή, φιλοευρωπαϊκή Γαλλία για να κρατήσουμε ενωμένη την Ε.Ε.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Γερμανία χρειάζεται μία ισχυρή, φιλοευρωπαϊκή Γαλλία προκειμένου να κρατήσει ενωμένη την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών Bόλφγκανγκ Σόιμπλε, 11 μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του α’ γύρου των προεδρικών εκλογών στη μεσογειακή χώρα.

Τα σχόλια του 74χρονου Χριστιανοδημοκράτη βάζουν φυσικά στο στόχαστρο την επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Mαρίν Λεπέν, ο οποία έρχεται δεύτερη στις δημοσκοπήσεις έχοντας εξαγγείλει μία άκρως αντιευρωπαϊκή ατζέντα.

Μάλιστα, έχει προαναγγείλει ακόμα και δημοψήφισμα για έξοδο της χώρας από την Ε.Ε., σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει τον β’ γύρο των εκλογών, την 7η Μάιου 2017.

Ο κ. Σόιμπλε, βέβαια, είναι ένας μόνο από τους πολλούς Ευρωπαίους ανώτατους αξιωματούχους που έχουν ταχθεί ευθέως κατά της κας Λεπέν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοευρωπαϊκή ατζέντα έχει το μεγάλο φαβορί των εκλογών, ο ανεξάρτητος κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: «Τρομερό λάθος» η άρση των κυρώσεων για τους δύο Ρώσους δισεκατομμυριούχους

Γερμανία: Πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσίων κατηγορείται για «προδοτική κατασκοπεία»

Γαλλία: 15χρονος μαθητής ακρωτηριάστηκε στο χέρι από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης κατά τη διάρκεια διαδήλωσης

Γερμανία: Η Νάνα Μούσχουρη τιμήθηκε με το βραβείο του Τάγματος της Αξίας

Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr