ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλάμ, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Πρόσφυγες,


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Ευρωβουλή: Εγκρίθηκε ο κατάλογος «ασφαλών χωρών» και οι νέες διαδικασίες ασύλου - Ποιοί αντιδρούν
Υπόθεση κατασκοπείας: Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος - Ο ίδιος ζήτησε την καταδίκη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι μουσουλμάνοι οι οποίοι μεταναστεύουν στην Ευρώπη θα πρέπει να κατανοήσουν ότι υπάρχουν καλύτερα μέρη για αυτούς για να ζήσουν αν δεν θέλουν να αποδεχτούν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σε εκείνους τους μετανάστες που δεν αποδέχονται τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής θα πρέπει να ειπωθεί ότι «κάνατε την λάθος επιλογή», τόνισε ο κ. Σόιμπλε, κατά την διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.
«Υπάρχουν καλύτερα μέρη από την Ευρώπη στον κόσμο για να ζει κανείς υπό τον ισλαμικό νόμο», πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός.























































