ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιντλίμπ, Ισλαμιστές, Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία, Τερέζα Μέι, Τζιχαντιστές, Χημικά Όπλα,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιχμές κατά της κυβέρνησης Άσαντ για πιθανή εμπλοκή στην επίθεση με χημικά στην επαρχία Ιντλίμπ, άφησε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, παρ’ ότι η Δαμασκός αρνείται κάθε ανάμιξή της στην υπόθεση αυτή.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άσαντ υποστήριξε ότι η επίθεση αυτή στην πόλη Χαν Σεϊχούν ήταν “100% κατασκευασμένη”.
«Πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιθανόν η επίθεση να διαπράχθηκε από το καθεστώς του Άσαντ” είπε η Μέι σε δηλώσεις της που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση.
“Εκτός των άλλων, πιστεύουμε ότι μόνο το καθεστώς έχει τη δυνατότητα να διαπράξει μια τέτοια επίθεση», πρόσθεσε.
Οι Βρετανοί επιστήμονες που συνεργάζονται με τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) ανέφεραν νωρίτερα ότι τα δείγματα που ελήφθησαν από θύματα του Χαν Σεϊχούν ήταν θετικά στον νευροτοξικό παράγοντα σαρίν.























































