Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη στη Μόσχα ο τζιχαντιστής που σχεδίασε την επίθεση στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης

Συνελήφθη στη Μόσχα ο τζιχαντιστής που σχεδίασε την επίθεση στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έναν ύποπτο που φέρεται ως οργανωτής της πρόσφατης επίθεσης στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης συνέλαβαν πράκτορες των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB).

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας στο πλαίσιο της ποινικής υπόθεσης που ξεκίνησε η Επιτροπή Έρευνας της Ρωσίας για την τρομοκρατική ενέργεια της 3ης Απριλίου, 2017 στο Μετρό της πόλης της Αγίας Πετρούπολης, στις 17 Απριλίου, 2017 συνέλαβε στον τομέα Οντίντσοβο της περιοχής της Μόσχας έναν από τους διοργανωτές του υπό διερεύνηση εγκλήματος, ο οποίος προέρχεται από την περιοχή της Κεντρικής Ασίας, τον Αζίμοφ Αμπρόρ Αχράλοβιτς, που γεννήθηκε το 1990, ο οποίος εκπαίδευσε τον δράστη της επίθεσης αυτοκτονίας Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της FSB.

«Προς ώρας ο Αζίμοφ Αμπρόρ έχει οδηγηθεί για σκοπούς έρευνας στην Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η έκρηξη στο Μετρό της Αγίας Πετρούπολης στις 3 Απριλίου προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 14 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Η Επιτροπή Έρευνας έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για τη φερόμενη ως τρομοκρατική επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr