ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκικό “υφάκι” από τον Μπαγίς: Παραδώστε μας τους 8 “προδότες” εάν θέλετε ελληνοτουρκικές σχέσεις

Τουρκικό “υφάκι” από τον Μπαγίς: Παραδώστε μας τους 8 “προδότες” εάν θέλετε ελληνοτουρκικές σχέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Εγκεμέν Μπαγίς, Τουρκία,

“H ψυχρή αντίδραση των Ευρωπαίων στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Τουρκίας αποτελεί δική τους αδυναμία και όχι της Άγκυρας”, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς, που διετέλεσε επί τετραετία επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για λογαριασμό της χώρας του.

Κληθείς να σχολιάσει την μικρή διάφορα μεταξύ των ψήφων υπέρ του ΝΑΙ και του ΟΧΙ ο κ. Μπαγίς δήλωσε ότι το 1.400.000 χιλιάδες ψήφοι που χωρίζουν τα δύο στρατόπεδα είναι πολύ περισσότερες από τον πληθυσμό ορισμένων ευρωπαϊκών κρατών.

Όσο για το ενδεχόμενο διχασμού, σημείωσε ότι “η κυβέρνηση και ο πρόεδρος μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφορές της τουρκικής κοινωνίας”, ενώ χαρακτήρισε τον Ταγίπ Ερντογάν “λαοφιλή και ικανότατο πολίτικο που έχει ενώσει την Τουρκία”

Ερωτηθείς για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι αυτές θα βελτιωθούν «αν η Αθήνα παραδώσει τους 8 προδότες», όπως χαρακτηριστικά είπε, «στις τουρκικές αρχές», εννοώντας τους Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο από τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη

Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο – 15 παραβιάσεις

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr