ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Δημοψήφισμα, Εδιμβούργο, Εκλογές, Εκλογές Βρετανία 2017, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο, Νίκολα Στάρτζεον, Σκωτία, Τερέζα Μέι,


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Πύργος του Πειραιά έγινε… Allwyn moment - Εντυπωσιακές εικόνες από το εμβληματικό κτήριο που έχει φωταγωγηθεί στα χρώματα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μία νίκη του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP) στις πρόωρες εκλογές της 8ης Ιουνίου θα εμποδίσει την Τερέζα Μέι να ματαιώσει τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία» δήλωσε η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον.
Αν και οι Σκωτσέζοι απέρριψαν το ενδεχόμενο ανεξαρτησίας της Σκωτίας στο δημοψήφισμα του 2014, ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2016.
Η Ν. Στέρτζον πρόσθεσε ότι η Σκωτία δικαιούται άλλη μία ευκαιρία για να ψηφίσει εάν θέλει να μοιραστεί την τύχη της υπόλοιπης χώρας.
«Εάν το SNP κερδίσει αυτές τις εκλογές στην Σκωτία και όχι οι Τόρις, τότε η απόπειρα της Τερέζα Μέι να μπλοκάρει την εντολή μας να δώσουμε στον λαό της Σκωτίας την ευκαιρία να κάνει επιλογή για το μέλλον του όταν έρθει η ώρα, θα γίνει σκόνη», δήλωσε η ίδια την Τετάρτη.
Το SNP κατέχει τις 54 από τις 59 έδρες της Σκωτίας στο Ουεστμίνστερ.























































