ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ιράν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παρίσι, Τζιχαντιστές,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Αίγιο: Από τι πέθανε ο 43χρονος ασθενής που είχε γρονθοκοπήσει γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ιράν καταδίκασε την επίθεση στο Παρίσι και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του ασκώντας παράλληλα κριτική στην πολιτική της Δύσης για τις «παραχωρήσεις» της στους «εγκληματίες τρομοκράτες» στη Συρία.
Ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Μπαχράμ Γασεμί καταδίκασε την επίθεση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο Ηλυσίων Πεδίων και προκάλεσε έναν θάνατο, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον γαλλικό λαό.
«Δυστυχώς, οι παραχωρήσεις και ορισμένες φορές οι πράξεις υποστήριξης προς τους εγκληματίες τρομοκράτες, ενδεικτικές των δύο μέτρων και δύο σταθμών που τηρεί η Δύση απέναντι στην τρομοκρατία, τους κάνουν πιο θρασείς ώστε να διαπράττουν τρομοκρατικές ενέργειες στην καρδιά της Ευρώπης», δήλωσε ο κ. Γασεμί.
Το σιιτικό ισλαμιστικό καθεστώς του Ιράν κατηγορεί συχνά τις δυτικές χώρες ότι υποστηρίζουν άμεσα ή έμμεσα σουνιτικές τζιχαντιστικές οργανώσεις μέσω της υποστήριξης που παρέχουν σε ένοπλες οργανώσεις στη Συρία.






















































