ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Γκουτέρες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Χέρμπερτ Ρέιμοντ ΜακΜάστερ,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε δεκτό την Παρασκευή τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, σε μια σύντομη συνάντηση, την πρώτη μεταξύ των δύο ανδρών που ανέλαβαν επίσημα καθήκοντα τον Ιανουάριο.
Ο Πορτογάλος Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος διαδέχθηκε τον Νοτιοκορεάτη Μπαν Κι Μουν, συναντήθηκε επίσης στον Λευκό Οίκο με τον στρατηγό Χ.Ρ. Μακμάστερ, σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ.
Ο Αντόνιο Γκουτέρες και ο Ντόναλντ Τραμπ είχαν μια «ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και των Ηνωμένων Εθνών» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίτς.
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου «στο εγγύς μέλλον».
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανησυχεί ιδίως για τις περικοπές στη χρηματοδότηση στις οποίες έχει προαναγγείλει ότι θα προχωρήσει η κυβέρνηση Τραμπ.
Οι σημερινές συναντήσεις προηγούνται της συνάντησης τη Δευτέρα μεταξύ των πρεσβευτών των κρατών μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Στην ατζέντα θα βρεθούν τα ζητήματα της αμερικανικής χρηματοδότησης, του πολέμου στη Συρία, της κρίσης με τη Βόρεια Κορέα και της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύρραξης.























































