ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Έλενα Κουντουρά, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Τζέφρι Πάιατ, Υπουργείο Τουρισμού,


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας - Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εισερχόμενος από τις ΗΠΑ τουρισμός βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, στο υπουργείο Τουρισμού.
Σύμφωνα με το υπουργείο, η κ. Κουντουρά ενημέρωσε τον Αμερικανό πρέσβη για την αύξηση του εισερχόμενου από τις ΗΠΑ τουρισμού στην Ελλάδα την τελευταία διετία, ενώ στάθηκε στις ενέργειες από την πλευρά της χώρας μας, για την ενίσχυση της παρουσίας της στην αμερικανική τουριστική αγορά.
Αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στην υλοποιούμενη πολιτική και το σχεδιασμό για την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων και την εντατική προώθηση και προβολή, με στόχο την προσέλκυση σταθερά αυξανόμενου αριθμού επισκεπτών.
Στη συνάντηση επιπλέον συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για την ενίσχυση των απευθείας αεροπορικών συνδέσεων, μετά και την καθιέρωση απευθείας δρομολογίου που συνδέει την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη καθημερινά όλο το χρόνο, όπως επίσης και οι επενδυτικές δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού.
Ο πρέσβης των ΗΠΑ, από την πλευρά του, ενημέρωσε την υπουργό για το ενδιαφέρον αμερικανικών ομίλων και επιχειρήσεων να επενδύσουν στην Ελλάδα και στον ελληνικό τουρισμό.
























































