ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Αεροπορικές Επιδρομές, Δαμασκός, Ιράν, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Μπασάρ αλ Άσαντ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χεζμπολάχ,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο της Δαμασκού, τα ξημερώματα της Πέμπτης, προήλθε από βόμβες που εξαπέλυσαν ισραηλινά αεροσκάφη, με στόχο αποθήκη οπλισμού της Χεζμπολάχ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η αεροπορική επιδρομή έγινε κοντά σε διάδρομο προσγείωσης τον οποίο διαχειρίζεται το Ιράν, προκειμένου να ανεφοδιάζει τους συμμάχους του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ που δρουν στο συριακό έδαφος.
Η Χεζμπολάχ είναι λιβανέζικο σιιτικό κόμμα και παραστρατιωτική οργάνωση που υποστηρίζεται από το Ιράν και πολεμά στη Συρία στο πλευρό της κυβέρνησης Άσαντ.
Το Ισραήλ θεωρεί τη Χεζμπολάχ τρομοκρατική οργάνωση και υπ’ αριθμό ένα απειλή για την εθνική του ασφάλεια.























































