ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ρώσος Πρεσβευτής στην Αλβανία λέει ότι κινδυνεύει η ζωή του – “Με παρακολουθούν τζιχαντιστές”

Ο Ρώσος Πρεσβευτής στην Αλβανία λέει ότι κινδυνεύει η ζωή του – “Με παρακολουθούν τζιχαντιστές”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρώσος Πρεσβευτής στα Τίρανα, Αλεξάντερ Καρπούσιν, απευθύνθηκε επίσημα στο αλβανικό κράτος ζητώντας προστασία, καταγγέλλοντας στις Αρχές ότι απειλείται η ζωή του.

Σύμφωνα με το αλβανικό Vision Plus και το Βαλκανικό Περισκόπιο που αναμεταδίδει, ο Καρπούσιν εδώ και δύο εβδομάδες, απειλείται από μια ομάδα Αλβανών τζιχαντιστών από το Κοσσυφοπέδιο και τα Σκόπια.

Σύμφωνα με το αλβανικό Μέσο, ο Καρπούσιν ισχυρίζεται ότι οι τζιχαντιστές παρακολουθούν το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Ρωσική Πρεσβεία, όπως και όλες τις κινήσεις του ρωσικού διπλωματικού προσωπικού στα Τίρανα.

Ο Καρπούσιν έχει ενημερώσει το προσωπικό της Ρωσικής Πρεσβείας και τους ζήτησε να αποφεύγουν να ανταποκρίνονται σε προσκλήσεις για κοσμικές εκδηλώσεις, εξόδους κ.ο.κ.

Αλβανικές διπλωματικές πηγές τόνισαν με τη σειρά τους ότι δεν έχουν στοιχεία για απειλές κατά της ζωής του Ρώσου Πρεσβευτή, αλλά ο ίδιος ο διπλωμάτης, μην βγάζοντας προφανώς άκρη με τους Αλβανούς, ζήτησε από τη Μόσχα να στείλει στα Τίρανα μέλη των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών για να τον προσέχουν.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το αίτημα της Ρωσικής Πρεσβείας προς τη Μόσχα, για προστασία από Ρώσους πράκτορες γίνεται κατά τη χρονική περίοδο που η Αλβανία ετοιμάζεται για τις 18ες βουλευτικές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς το Ιράν και η Ρωσία εμπορεύονται πυρηνική τεχνολογία και τεχνολογία drones για να παρακάμψουν τις κυρώσεις

Η Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει την πρεβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ

Αρμενικά δικαστικά έγγραφα: Η Τουρκία μετέφερε 2.000 Σύρους τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για πολεμήσουν τους Αρμένιους

Τζιχαντιστές στη νότια Συρία καλούν σε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά του Ισραήλ

Αμερικανός πρεσβευτής στο Ισραήλ: Η ειρήνη απαιτεί την εξαφάνιση της Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr