ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Οι όροι της συμφωνίας Τραμπ με Ιράν - Παράταση της κατάπαυσης του πυρός για 60 ημέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τελευταίο μήνυμα του τζιχαντιστή Χαλίντ Μασούντ (Khalid Masood) μέσω WhatsApp, πριν επιτεθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου στους πεζούς και στους αστυνομικούς έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, αποκάλυψαν τα βρετανικά ΜΜΕ.
Όπως αναφέρουν, ο 52χρονος Χαλίντ Μασούντ έγραψε ότι πραγματοποιεί την επίθεση “για εκδίκηση εναντίον των δυτικών δυνάμεων και των βομβαρδισμών που πραγματοποιούν στις μουσουλμανικές χώρες στη Μέση Ανατολή”.
Πρόκειται για ξεκάθαρη δήλωση ότι η τρομοκρατική ενέργεια που πραγματοποίησε είχε τζιχαντιστικά κίνητρα.
Ο Μασούντ επιτέθηκε με αυτοκίνητο σε πεζούς στη γέφυρα του Γουεστμίνστερ και ακολούθως με μαχαίρι σε αστυνομικούς έξω από τη Βουλή των Λόρδων.
Ο 52χρονος κατάφερε να σκοτώσει πέντε ανθρώπους και να προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 50.
Η ταυτότητα του προσώπου που παρέλαβε το μήνυμα δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, έχει εντοπιστεί και βρίσκεται υπό παρακολούθηση, ενώ εξετάζεται εάν συμμετείχε στην προετοιμασία της επίθεσης.
Άλλα 11 άτομα συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση και ανακρίθηκαν από τις βρετανικές Αρχές.























































