ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Πλήγμα σε Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ.
Νίκος Δένδιας για τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα»: Ψυχική και πνευματική ανισορροπία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγνωστοι ένοπλοι σκότωσαν την Παρασκευή το απόγευμα τον τζιχαντιστή εμίρη σεΐχη Σαλάχ την ώρα που προσευχόταν σε τζαμί της πόλης Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία.
Η πόλη Ιντλίμπ και η ομώνυμη επαρχία της κατέχεται από την Αλ Κάιντα και τους τουρκόφιλους ισλαμιστές μισθοφόρους του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).
Ο φονευθείς τρομοκράτης οπλαρχηγός ήταν από τον Καύκασο της Ρωσίας και είχε το αξίωμα του εμίρη στην “Ταξιαρχία Ιμάμης Μπουχάρι”, μια τζιχαντιστική οργάνωση που αποτελείται αποκλειστικά από ξένους μαχητές από το Ουζμπεκιστάν.
Σκοτώθηκε την ώρα που προσευχόταν μαζί με τέσσερις σωματοφύλακές του, οι οποίοι επίσης τον… ακολούθησαν στον παράδεισο.
Οι ένοπλοι εκτελεστές παραμένουν άγνωστοι, αλλά οι τζιχαντιστές υποπτεύονται ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται η Μουχαμπαράτ, η συριακή υπηρεσία πληροφοριών.
Δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των τζιχαντιστών της Ιντλίμπ.























































