ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα είναι πολύ “εχθρικό” το διαζύγιο Βρετανίας-Ε.Ε. – Τι δήλωσαν Μέι και Γιούνκερ

Θα είναι πολύ “εχθρικό” το διαζύγιο Βρετανίας-Ε.Ε. – Τι δήλωσαν Μέι και Γιούνκερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι διαβεβαίωσε σήμερα ότι δεν ζει “σε άλλον γαλαξία” όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ για το Brexit, απαντώντας στην κριτική Ευρωπαίων αξιωματούχων που, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, την κατηγορούν για τις υπερβολικές απαιτήσεις της.

Η εφημερίδα Sunday Times τιτλοφορεί σήμερα το θέμα της πρώτης σελίδας της “Η Μέι ζει σε άλλον γαλαξία, λένε οι Βρυξέλλες”. Το ρεπορτάζ αφορά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο Λονδίνο η πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ.

Η Μέι φέρεται να είπε σε αυτή τη συνάντηση ότι θέλει να συζητήσει μια εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Ηνωμένου Βασιλείου πριν επιλυθεί το ευαίσθητο ζήτημα του “λογαριασμού” του διαζυγίου, κάτι που αρνούνται οι Ευρωπαίοι.

“Πήγε πολύ άσχημα” λέγεται ότι σχολίασε στη συνέχεια ο Γιούνκερ, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα που επικαλείται έναν από τους βοηθούς του. Ο Γιούνκερ μιλούσε στο τηλέφωνο με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην οποία μετέφερε τη συζήτηση με την Μέι. “Βρίσκεται η Μέι σε άλλον γαλαξία. Με βάση αυτά που έγιναν στη συνάντηση, μια έλλειψη συμφωνίας είναι πιο πιθανή από την επίτευξη συμφωνίας”, πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης: Η Αίγυπτος είναι σύμμαχός μας αλλά να σεβαστεί τη θρησκευτική ελευθερία και τη Μονή Σινά

UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό – Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Ο Τζεφ Μπέζος εξαγόρασε το 1/3 των μετοχών της Λίβερπουλ

Βρετανία: 70χρονος επίσκοπος κατηγορείται για τον βιασμό 15χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr