ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ρωσία,


















































Οι «Πυραυλικές Πόλεις» του Ιράν: Τα υπόγεια φρούρια όπου κρύβεται το καθεστώς
Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο που θα επιβλέψει το τέλος του πολέμου
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε φήμες βασίστηκαν οι ισχυρισμοί ότι η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και η Μόσχα δεν επιθυμεί να παρεμβαίνουν ξένες δυνάμεις στη ρωσική πολιτική, διαμήνυσε σήμο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος μιλούσε στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και απάντησε κατ’ αυτόν τον τρόπο σε μια ερώτηση δημοσιογράφου για την υποτιθέμενη ανάμιξη της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές.
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν επίσης φήμες ότι η Ρωσία μπορεί να παρέμβει στις γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές, στις 24 Σεπτεμβρίου.
«Δεν παρεμβήκαμε ποτέ στην πολιτική ζωή και την πολιτική διαδικασία άλλων χωρών και δεν θέλουμε κανένας να επεμβαίνει στη δική μας πολιτική ζωή και την εξωτερική πολιτική», τόνισε ο Πούτιν.
Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, ξένες δυνάμεις έχουν προσπαθήσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια να παρέμβουν στη ρωσική πολιτική σκηνή, ακόμη και μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων. Οι ισχυρισμοί που διατυπώθηκαν στις ΗΠΑ ήταν το αποτέλεσμα εγχώριων, αμερικανικών πολιτικών αντιπαραθέσεων, πρόσθεσε.























































