ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γαλλία, Εκλογές, Μαρίν Λεπέν, Πάνος Καμμένος,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το «στίγμα» της Χρυσής Αυγής αποφεύγει “όπως ο διάολος το λιβάνι” εδώ και πάρα πολύ καιρό η Μαρί Λεπέν, η οποία δήλωσε ότι πλησιέστερο στο κόμμα της δεν θεωρεί το νεοναζιστικό μόρφωμα του του Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά τους ΑΝ.ΕΛ του Πάνου Καμένου.
Η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου και υποψήφια πρόεδρος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Ιστορίες» και αναφέρθηκε στην προσπάθεια συστράτευσης όλων των ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων της Ευρώπης έπειτα και από την συνάντηση που είχαν τον περασμένο Ιανουάριο στην Γερμανία.
«Αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή» είπε η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου και εξέφρασε την δυσθυμία της διότι όπως είπε «στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνημα που να μοιάζει με το δικό μας και να μπορεί να γίνει φορέας ευρωσκεπτικισμού προκειμένου να υπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».
Στην ερώτηση αν βλέπει εταίρο από την Ελλάδα που θα μπορούσε να ενταχθεί στον συνασπισμό απάντησε:
«Έχω την αίσθηση ότι πλησιέστεροι σε μας είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά αντιλαμβάνομαι ότι έχουν συμμετάσχει σε μια πολιτική (κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ) που καθιστά την επιρροή τους περιορισμένη».























































