ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο,


















































Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Αυστραλή τζιχαντίστρια κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σκλάβας
Νίγηρας: Φρικτός θάνατος από δίψα για 49 ανθρώπους στην έρημο μετά από βλάβη φορτηγού
Σαμαράς για νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτη σύσκεψη όλων των υπαλλήλων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συγκάλεσε σήμερα Πέμπτη το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Αρχικά η είδηση της σύσκεψης, η οποία ανακοινώθηκε με ιδιαίτερα ασυνήθιστο τρόπο, προκάλεσε εικασίες σε σχέση με την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά αργότερα διέρρευσε ότι πέθανε ο σύζυγος της βασίλισσας ο 95χρονος Φίλιππος δούκας του Εδιμβούργου.
Οι φήμες ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, εάν οι φήμες ευσταθούν, η ανακοίνωση θα γίνει από το BΒC εντός των επομένων λεπτών.
Όπως δήλωσε ωστόσο το Reuters καλά πληροφορημένη πηγή, «δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της Φίλιππο.
Το Μπάκιγχαμ δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ωστόσο η ίδια πηγή ανέφερε ότι ανάλογες συσκέψεις προσωπικού συγκαλούνται κατά διαστήματα.























































