ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Σότσι θα συναντηθούν στις 11 Μαϊου Πούτιν και Αμπάς – Ποια η ατζέντα

Στο Σότσι θα συναντηθούν στις 11 Μαϊου Πούτιν και Αμπάς – Ποια η ατζέντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Κράτους της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς θα συναντηθούν στις 11 Μαΐου στο Σότσι, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Tass ο πρέσβης της Παλαιστίνης στη Ρωσία Αμπντέλ Χαφέζ Νοφάλ.

«Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Σότσι, στις 11 Μαΐου», δήλωσε ο Παλαιστίνιος πρέσβης, επισημαίνοντας ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν τα αποτέλεσματα της συνάντησης κορυφής της Αραβικής Λίγκας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Θα δοθεί έμφαση στο Παλαιστινιακό και στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, αλλά επίσης και τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε ο Παλαιστίνιος ηγέτης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσινγκτον.

«Οι ηγέτες της Ρωσίας και της Παλαιστίνης θα συζητήσουν επίσης ζητήματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις και ζητήματα που σχετίζονται με τον ενδοπαλαιστινιακό διάλογο», κατέληξε ο πρέσβης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία έπληξε πλοία και στρατιωτικές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν την Ουκρανία σε Οδησσό και Μικολάιφ

NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα – Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη

Η Χαμάς προσπαθεί με τεχνάσματα να μην αφοπλιστεί

Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)

Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr