ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί τo Λονδίνο κατηγορεί την Κομισιόν για bullying για το Brexit

Γιατί τo Λονδίνο κατηγορεί την Κομισιόν για bullying για το Brexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η Κομισιόν επιχειρεί να εκφοβίσει τη Βρετανία», δήλωσε ο υπουργός αρμόδιος για το BrexitΝτέιβιντ Ντέιβις ανεβάζοντας τους τόνους στην αντιπαράθεση Λονδίνου-Βρυξελλών, πέντε εβδομάδες πριν τις εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Την Τετάρτη, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι κατηγόρησε Ευρωπαίους πολιτικούς και αξιωματούχους ότι επιδιώκουν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Ιουνίου έπειτα από γερμανικό δημοσίευμα που χαρακτήριζε «καταστροφική» τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

«Ξεκάθαρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι η Κομισιόν προσπαθεί να εκφοβίσει τον βρετανικό λαό. Όμως ο βρετανικός λαός δεν εκφοβίζεται και η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να φοβιθούν», δήλωσε ο Ντ.Ντέιβις την Πέμπτη στο BBC.

Τα σχόλια αυτά ακολουθούν δήλωση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ότι οι συνομιλίες για το Brexit θα καταστούν «αδύνατες» αν οι διαφωνίες ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίσουν να είναι τόσο έντονες και οι εμπλεκόμενοι δεν συγκρατήσουν τα αισθήματά τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Η επιδίωξη «ολοκληρωτικής νίκης» εναντίον του Ιράν και των πληρεξουσίων του «δεν τελειώνει ποτέ»

Ευρωβαρόμετρο: Οι πολίτες αντιλαμβάνονται την ΕΕ ως ασφαλές καταφύγιο εν μέσω γεωπολιτικής αβεβαιότητας

Ένας «σαλταρισμένος» μικρομέγαλος λουστράκος – Ο Ερντογάν θέλει να κάνει «κουμάντο» σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και απειλεί το Ισραήλ

Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε να είμαστε κυβερνώσα αριστερά και όχι αριστερά της διαμαρτυρίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr