ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι υψηλές κρατικές δαπάνες στη Γαλλία είναι ένα πρόβλημα, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, μια ημέρα μετά τη νίκη του φιλικού προς τις επιχειρήσεις, Εμμανουέλ Μακρόν, στις γαλλικές προεδρικές εκλογές.
«Με τη Γαλλία, έχουμε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα… Οι Γάλλοι δαπανούν υπερβολικά πολλά χρήματα και δαπανούν υπερβολικά πολλά σε λάθος τομείς. Αυτό δεν θα τους βγει», δήλωσε ο Γιούνκερ στο Βερολίνο.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρευρέθη στην παρουσίαση του βιβλίου του γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, με τίτλο «Neuvermessungen» (Επαναχάραξη), στο οποίο πραγματεύεται μεταξύ άλλων το Brexit και τις γαλλικές προεδρικές εκλογές.























































