ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γαλλία, Γερμανία, Εμανουέλ Μακρόν, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση,


















































Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είναι αντιμέτωπος με απίστευτα δύσκολες αποφάσεις.Αυτό δήλωσε την Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Η Γαλλία είναι τόσο μεγάλη και ισχυρή που οι πρώτες της σκέψεις δεν πρέπει να είναι ποιος θα την βοηθήσει» ανέφερε ο κ. Σόιμπλε, σε ομιλία του σε πανεπιστήμιο της Ανατολικής Γερμανίας.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Γερμανός υπουργός υποστήριξε πως οι προτάσεις του Μακρόν για έναν υπουργό Οικονομικών της ευρωζώνης και έναν κοινό προϋπολογισμό δεν πρόκειται να εφαρμοστούν γιατί απαιτούν αλλαγές στις συνθήκες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι η περαιτέρω εξέλιξη του Ευρωπαϊκή Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) σε ένα Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο.























































