ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θόδωρος Καράογλου, Ιβάν Σαββίδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Καλαφάτης,

















































Γάζα: Το νέο εμιράτο; Τα ΗΑΕ αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο σε μια συμφωνία-σοκ δισεκατομμυρίων με την υποστήριξη Ισραήλ και ΗΠΑ
Μετά τις Belharra οι Μπλε Φάλαινες: Το ισραηλινό DRONE υποβρύχιο που προσανατολίζεται να αγοράσει η Αθήνα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον - Που θα μιλήσει, ποιους θα συναντήσει
Ο 78χρονος Τόμας Μπάρακ νεο-οθωμανός «πλασιέ» - Διαβεβαίωσε ότι η Τουρκία θα παραλάβει F-35
Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τον Σταύρο Καλαφάτη, βουλευτή της ΝΔ στην Α΄Θεσσαλονίκης, αυτή την φορά ο βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη προς χάριν του Ιβάν Σαββίδη.
Ο κ. Καράογλου τονίζει την ανάγκη να πέσουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη, και χαρακτηρίζει «λανθασμένες» τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη για τον κ. Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζει πως ο επιχειρηματίας έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη χώρα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα στην περίοδο της κρίσης.

Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Καράογλου είπε ότι η ΝΔ είναι υπέρ των επενδύσεων, με την προϋπόθεση ότι γίνονται σεβαστοί από όλους οι νόμοι και οι κανόνες. Πρόσθεσε πως είναι δικαίωμα του κ. Σαββίδη να έχει πολιτικές βλέψεις κι αν συμβαίνει αυτό είναι καλό να το ανακοινώσει.
Ο κ. Καράογλου εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι εκλογές θα γίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, το φθινόπωρο του 2018 και χαρακτήρισε «φερετζέ του κ. Τσίπρα» τα αντίμετρα της κυβέρνησης.
Ποιος βουλευτής της ΝΔ «έγραψε» τον Μητσοτάκη και συνεχάρη τρις τον Ιβάν Σαββίδη (φωτο)























































