ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας δεσμεύτηκε να τιμωρήσει τους «προδότες» που σκότωσαν ελληνορθόδοξους σε εκκλησία
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο αγοράς λιγνιτικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ, εξετάζουν τα ΕΛΠΕ, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης, στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΒΡ για το λανσάρισμα νέων καυσίμων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία του προέδρου του ομίλου ΕΛΠΕ, Ευστάθιου Τσοτσορού.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Στεργιούλης εφόσον κριθεί ότι το γενικό πλαίσιο της συναλλαγής είναι ελκυστικό, τότε τα ΕΛΠΕ θα ενδιαφερθούν για εξαγορά των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Παράλληλα, η εταιρία βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων για τον ΔΕΣΦΑ, αποκλείει το ενδεχόμενο πώλησης του μεριδίου στη ΔΕΠΑ και επενδύει στο δίκτυο της λιανικής, με σκοπό τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτουν τα πρατήρια, αλλά και την εκμετάλλευση των ευκαιριών που δημιουργεί η άνοδος του τουρισμού.























































